Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să recupereze trupul unui copil înecat în Mureș | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii și pompierii arădeni au fost alertați în această seară, în jurul orei 19:00, despre dispariția unui copil în apele râului Mureș.

Se pare că puștiul ar fi intrat în apă să se răcorească, undeva în zona Sălii Polivalentă, dar nu a mai ieșit.

Imediat, la fața locului și-au făcut apariția un echipaj de scafandri, un echipaj de căutare dotat cu barcă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, dar și polițiștii.

„Astăzi, în jurul orei 19:00, am fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că un tânăr ar fi intrat în râul Mureș și nu ar mai fi ieșit. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și pompierii. Din verificări a reieșit că este vorba despre un tânăr de 16 ani, din municipiul Arad, care s-ar fi aflat, împreună cu o prietenă, în zona Polivalentă și ar fi intrat în râul Mureș să se răcorească și nu a mai ieșit. În acest moment, echipaje ale ISU efectuează căutări pe curusl râului”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE – Preț de aproximativ o oră și jumătate, pompierii au căutat trupul copilului, în final fiind găsit la aproximativ 6 metri de mal și la o adâncime de aproximativ 4 metri.

Medicii de la SMURD se chinuie, chiar în aceste momente, să-l resusciteze pe minor, însă cel mai probabil totul va fi în zadar, fiind vorba doar despre proceduri, timpul în care copilul a stat sub apă fiind unul mult prea lung.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.