Pompierii arădeni s-au chinuit două ore să stingă flăcările care au cuprins trei camioane | Foto

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu puternic a izbucnit seara trecută, în zona balastierei de la Șofronea, unde trei camioane au fost cuprinse de flăcări.

Totul s-a petrecut în jurul orei 22:00, la fața locului deplasându-se trei echipaje de pompieri, dintre care două de la Detașamentul Arad și unul de la Șofronea.

„La incendiu s-au deplasat două autospeciale de stingere, cu zece subofițeri, dar și SVSU Șofronea. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, cele trei camioane ardeau generalizat și violent, incendiul fiind favorizat atât de observarea acestuia cu întârziere, cât și de anunțarea târzie a acestuia. În urma verificărilor executate după finalizarea intervenției, pe camerele de supraveghere, s-a constatat că incendiul a fost observat la ora 21:05, iar apelul la 112 a fost efectuat la 21:44, în primă fază personalul aflat la balastieră încercând să stingă incendiul. S-a acționat aproximativ o oră pentru limitarea propagării, deoarece în vecinătatea celor trei camioane se aflau alte șapte camioane. După aproximativ două ore de intervenție, incendiul a fost stins, fără a se propaga la alte camioane. Cauza probabilă a incendiului este un scurt circulit electric”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.