Polițiștii l-au oprit în trafic la Șiria și au observat că era beat. După verificări și-au dat seama că nu are nici permis, iar mașina era furată

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Șiria au depistat în trafic, în dimineața zilei de 30 decembrie, un bărbat de 34 de ani, din Galșa, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, vehiculul condus ar fi fost sustras de cel în cauză de pe raza municipiului, cu câteva ore înaintea depistării acestuia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.