Polițiștii arădeni au pus mâna pe doi hoți. Unul a furat mai multe scule, altul a furat băutură dintr-un magazin

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, la data de 16 septembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Arad, care la data de 27/28 august 2020, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Aprodu Purice, din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe scule de lucru, în valoare de aproximativ 5000 de lei.

Prejudiciul urmează a fi recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un tânăr de 19 ani, din județul Hunedoara, care la data de 16 septembrie 2020, a fost depistat în flagrant delict, sustrăgând o sticlă de băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 280 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

Pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.