Polițiștii arădeni au prins doi bărbați pasionați de conducerea mașinii sub influența alcoolului

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, joi, un arădean de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Doda din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot joi, polițiștii Secției 2 de Poliție Micălaca au depistat un bărbat de 44 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Voinicilor, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe bilogice, în vederea stabilirii cu excatitate a alcoolemiei și au fost întocmite dosare penale pe numele celor doi arădeni.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.