joi, 30 mai, 2024

Poliţiştii arădeni au donat zeci de kilograme de produse alimentare şi legume pentru Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae

Share

Zilele trecute, poliţiştii arădeni au răspuns prompt, solicitării cadrelor medicale de la Centrul de transfuzie Sanguină Arad,  care au tras un semnal de alarmă cu privire la nevoia stringentă de sânge. Astfel, dincolo de misiunile profesionale, zeci de poliţişti, de la toate serviciile inspectoratului s-au prezentat la Centrul de transfuzie Sanguină Arad şi au donat sânge, atât de necesar  pentru a salva vieţi.

Pentru ca gestul să aibă o continuitate şi să se transpună concret în ajutor  şi pentru persoanele care au nevoi medicale dar şi pentru cele care au nevoi materiale, s-a decis ca  bonurile valorice primite să fie folosite pentru  achiziţionarea de alimente destinate acestora din urmă.

„Concretizarea acţiunii s-a făcut printr-o firească colaborare cu Arhiepiscopia Aradului, gestul poliţiştilor venind şi ca un răspuns la acţiunea Arhiepiscopiei care, în această perioadă dificilă pentru întreaga societate, au donat măşti confecţionate de către maicile din mănăstirile judeţului şi au pregătit porţii de mâncare, tuturor forţelor de ordine şi cadrelor medicale care şi-au desfăşurat activitatea în „prima linie”.

Poliţiştii I.P.J. Arad au achiziționat zeci de kilograme de produse alimentare şi legume  pe care le-au donat pentru  a intra în posesia celor mai puţin norocoşi dintre semenii noștri. Toate produsele vor fi folosite pentru prepararea meniurilor  şi a pachetelor cu hrană, prin grija şi efortul Sectorului social-filantropic  al Arhiepiscopiei Aradului,  unde, la Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae, peste 140 de persoane  beneficiază zilnic de asigurarea meselor, asistenţă socială şi spirituală .

Demersul poliţiştilor arădeni este o continuare firească  a menirii şi misiunilor zilnice a tuturor  celor care se afla în slujba comunităţii,  un gest de recunoştiinţă pentru toţi semenii noştri .

Cooperarea şi solidaritatea sunt cel mai important lucru, mai ales acum, în această  perioadă. Noi suntem doar câţiva dintre cei mulţi din societate care pun umărul astfel încât să trecem cu bine prin această situaţie grea.

Considerăm ca acţiunea noastră este un gest firesc, de empatie si responsabilitate, iar mâinile iubirii, de ajutor, mai ales în momente dificile, ar trebui să ne fie lecţii de viaţă, să ne înveţe ca bunătatea  şi generozitatea se intorc întotdeauna!”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți