Phd. Prof. Patrizia Messina – Doctor Honoris Causa UVVG

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Vineri, 2 iunie 2023, vom avea ocazia de a acorda titlul Doctor Honoris Causa doamnei profesor doctor Patrizia Messina. Ceremonia va avea loc în aula Cicio Pop, de pe Bd. Revoluției 94 (Rectorat U.V.V.G.).

Suntem deosebit de încântați să avem confirmată prezența la această ceremonie a ambasadorului Republicii Italia în România, dl. Alfredo Maria Durante Mangoni, ceremonie prin care vom mai primi în familia U.V.V.G. un membru de valoare și o prietenă dragă.

Doamna Patrizia Messina este profesor la Universitatea din Padova, la Departamentul de Științe politice și juridice internaționale. Este o colaboratoare a universității noastre de 20 de ani, și a sprijinit înființarea Centrului cultural italian al U.V.V.G..

Desfășoară activități de cercetare în politici de dezvoltare locală, network guvernamental și relații interguvernamentale, concluziile cercetărilor fiind publicate în 20 de publicații de specialitate. Evenimentul din 2 iunie va începe la ora 11,00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.