duminică, 14 iulie, 2024

Percheziții și descinderi în Arad și alte zece județe. Ce caută oamenii legii?

Distribuie articolul

Poliția Română anunță că, în această dimineață, efectuează nu mai puțin de 41 de percheziții domiciliare și 9 descinderi, în vederea combaterii infracționalității, protejarea comunității de activități ilegale și punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

Potrivit celor de la stiripesurse.ro, perchezițiile au loc în județele Arad, Galați, Dâmbovița, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Constanța, Prahova, Mehedinți și Hunedoara.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți