Ore de foc pentru ISU Arad

Știri Arad

Scris de Amalia Fuliaș

În ultimele 24 ore subunitățile ISU Arad au desfășurat 77 misiuni. Din cele 77 misiuni, 71 au fost misiuni de intervenție, iar 6 de prevenire. S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 4 incendii, dintre care 2 vegetație uscată și 2 anexe gospodărești.
Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit ieri în municipiul Arad si in localitatea Ghioroc pentru stingerea unor incendii la anexele unor locuințe. În ambele cazuri incendiile se manifestau violent și generalizat cu posibilitatea de extindere la imobilul de locuit si doar intervenția rapidă si profesionalismul pompierilor au salvat casele. În incendiu au ars bunurilor aflate în cele două anexe. Cauza probabilă a incendiilor în ambele cazuri „scurt circuit electric”.
Echipajele alocate pentru transportul pacienților confirmați cu noul coronavirus au efectuat 25 misiuni de transport către cele 3 spitale, Ineu, Grăiește si Expo. Ca urmare a misiunilor de transport, la cele două puncte de decontaminare din Arad și Ineu, au fost executate 14 operațiuni de decontaminarea ale personalului și tehnicii de intervenție.
In urma unui accident rutier în localitatea Ineu, un echipaj de intervenție, format din 4 pompieri și o autospecială de stingere cu apă și spumă a asigurat zona în vederea evitării producerii altor situații de urgență.
Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prima ajutor au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență în 27 de cazuri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.