Oportunități pentru studenții străini ai UAV

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității ,,Aurel Vlaicu” din Arad, împreună cu Asociația Experiența Multisport au pregătit pentru studenții străini care învață la UAV un program special pentru a-i ajuta să se integreze mai rapid în comunitatea locală. În plus, au șansa de a câștiga bani, lucrând în cadrul proiectelor.

„Am susținut ideea acestui proiect și mă bucur că astăzi s-a concretizat. Implicarea studenților străini în evenimentele organizate în Arad le asigură integrarea mai rapidă în viața comunității. Cred că este datoria noastră să le oferim sprijin nu doar în susținerea procesului educațional, ci și pentru a se integra în comunitatea arădeană”, a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

„Studenților străini li se oferă posibilitatea de a munci în proiecte pentru care vor fi remunerați. Prin intermediul Asociației Experiența Multisport pot participa la Maratonul Aradului, Festivalul Părădăicilor și alte evenimente organizate în județul Arad”, a explicat Teodor Cilan, prorector relații internaționale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.