OnePlus Nord Buds 2 – noul set wireless aproape de lansare

Sursă imagine: via mysmartprice.com

Tech

Scris de T.F.

Lansarea globală a noului set de căști wireless OnePlus Nord Buds 2 este iminentă. Compania OnePlus nu a confirmat încă data lansării Nord Buds 2 pentru piața globală, dar căștile se pare că vor fi lansate în India în următoarele săptămâni. Până acum noile căști wireless OnePlus au primit mai multe certificări, ultima de la FCC-ul american. Listarea pe site-ul comisiei americane dezvăluie multe detalii despre noile căști Nord Buds 2.

Conform listării pe site-ul Federal Communications Commission (FCC), OnePlus Nord Buds 2 are numărul de model E508A. De asemenea, aflăm de aici și capacitatea bateriei carcasei de încărcare și a căștilor, împreună cu designul carcasei. Acest număr de modele (E508A) a fost văzut anterior și pe site-ul web al Bluetooth SIG (Special Interest Group), potrivit MySmartPrice.

OnePlus Nord Buds 2 ar putea fi o versiune redenumită a setului de căști Buds Ace, care a fost lansat alături de Ace 2 în China. Certificarea FCC pentru OnePlus Nord Buds 2 dezvăluie că noile căști TWS (true wireless stereo) vor avea fiecare o baterie de 41 mAh, în timp ce carcasa de încărcare va împacheta o baterie de 480 mAh. Bateriile acestui set (cască + carcasă) sunt mai mici decât cele aflate pe cele mai recent set wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Setul Samsung are în fiecare cască o baterie de 61 mAh și în carcasă o baterie de 515 mAh.

Revenind la căștile OnePlus Nord Buds 2, designul carcasei de încărcare este, de asemenea, același cu Buds Ace din China. Acest lucru sugerează că OnePlus ar putea lansa Buds Ace la nivel global sub marca Nord. Diverse scheme, care dezvăluie designul căștilor și carcasa, sugerează, de asemenea, că Buds Ace se globalizează cu un nume rebranduit.

Carcasa de încărcare are un port USB Tip-C pe spate, lângă care se află un buton pentru asocierea TWS la telefon. Alte specificații și caracteristici probabil că rămân aceleași ca Buds Ace. Aceasta înseamnă că Nord Buds 2 va avea un design cu tijă plată, fiecare cască având vârfuri din silicon. Căștile acceptă funcții precum anularea activă a zgomotului (ANC) și au drivere audio dinamice de 12,4 mm.

Căștile au, de asemenea, microfoane duble și reducere a zgomotului apelurilor AI. Fiecare cască are un rating IP55 pentru rezistență de bază la apă și praf. Tija acceptă comenzi tactile pentru controlul redării muzicii sau pentru acceptarea/respingerea apelurilor.

Carcasa va suporta încărcare de cel puțin 4,5 W, în timp ce căștile ar putea suporta încărcare de 1,5 W. Potrivit OnePlus, căștile și carcasa de încărcare combinate vor oferi până la 36 de ore de viață a bateriei atunci când ANC este dezactivat. Cu ANC activat, durata totală de viață a bateriei va fi de până la 27 de ore.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.