O tânără din Pecica, prinsă de polițiști cu 200 de cartușe de țigări de contrabandă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Noaptea dinspre miercuri spre joi n-a fost una liniștită pentru o tânâră din orașul arădean Pecica, aceasta fiind prinsă de polițiști în timp ce transporta cu mașina nu mai puțin de 200 de cartușe de țigări de contrabandă.

Astfel, în noaptea dinspre 5 spre 6 august 2020, polițiștii orașului Pecica au depistat, pe o stradă de pe raza localității, un autoturism aparținând unei femei de 33 de ani din Pecica, iar în interiorul autoturismului au fost descoperite 200 de cartușe de țigări netimbrate  (40.000 de țigarete).

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.