O parte din județul Arad, sub avertizare de Cod Galben. Se anunță ploi torențiale, vijelii și grindină

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Meteorologii au emis luni o avertizare de Cod Galben, fenomenul meteo vizat fiind instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Astfel, începând cu ora 12:00 și până la ora 23:00, Administrația Națională de Meteorologie transmite că, în intervalul menționat, în toate zonele de munte, precum și în Transilvania și în sudul Banatului, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala și în zonele deluroase din sudul și estul țării, precum și în regiunile vestice, sud-vestice și nordice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.