O fi fost ceva „în aer”, din moment ce polițiștii arădeni au prins o mulțime de indivizi beți la volan, într-o singură zi

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în ziua de 20 septembrie, un arădean de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului, având o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un arădean de 41 de ani a fost depistat de polițiștii din Vinga în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mailat, având o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Pecica, un pecican de 52 de ani, cu o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Șilindia, un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ATV fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe Calea Iuliu Maniu, un bărbat de 63 de ani, din județul Caraș-Severin, având o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere; pe raza localității Chișlaca, un bărbat de 40 de ani, din Craiva, cu o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Pâncota, un ineuan de 37 de ani, cu o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pilu, emanând halenă alcoolică. Fiindu-i solicitată testarea cu aparatul alcooltest, tânărul a refuzat. De asemenea, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Tânărul este cercetat pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.