O fată de 13 ani a fost luată de SMURD, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină pe o stradă din Aradul Nou | Foto

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O fată în vârstă de 13 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad după ce a fost accidentată de un autoturism pe strada Posada din cartierul Aradul Nou.

Mai exact, șoferul unui autoturism marca Ford, care circula pe strada Posada, înspre Calea Timișorii, la un moment dat a surprins și accidentat destul de grav o fată de 13 ani.

Momentan nu se știm exact dacă minora traversa strada sau dacă se afla pe marginea drumului în momentul în care a fost lovită de mașina în cauză.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul ISU Arad, respectiv un echipaj de Poliție.

Medicii au preluat-o pe fetiță în stare destul de gravă și inconștientă.

Polițiștii sunt chiar acum la fața locului și fac măsurători specifice pentru a afla exact care sunt cauzele care au dus la acest accident.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.