O familie cu patru copii, ajutată de studenții de la Asistență Socială din cadrul UAV

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

Studenții specializării Asistență Socială, din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad continuă campania coordonată de conf. univ. dr. Alina Breaz, printr-o acțiune menită să aducă sprijin unei familii, în prag de sărbători.

Studenții l-au adus pe Moș Crăciun în casa unei familii cu patru copii, un băiat în vârstă de 9 ani și 3 fetițe, în vârstă de 10, 11 și 14 ani. Au petrecut timp alături de copii, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și au aflat că, în ciuda condițiilor de trai dificile, copiii au rezultate bune la învățătură.

Sărbătoarea Nașterii Domnului este un prilej de a fi recunoscători, mai buni și de a a ne ajuta aproapele. Campania „Ajută-ne, să-i ajutăm!” continuă!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.