duminică, 21 iulie, 2024

O canalie de 48 de ani și-a atacat soția cu un cuțit, iar polițiștii i-au interzis să se apropie de femeie. Acum va sta 30 de zile în arestul IPJ Arad

Distribuie articolul

O canalie, că altfel nu putem cataloga un astfel de individ, și-a atacat soția cu un cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă. De îndată, polițiștii au emis pe numele acestuia un ordin de protecție provizoriu, însă individul l-a încălcat fix în următoarea zi.

„Un arădean de 48 de ani și-a amenințat și agresat soția, atacând-o cu un cuțit, în noaptea de 21/22 august a.c. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul l-a încălcat în ziua următoare. În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Ei bine, judecătorii n-au stat prea mult pe gânduri și au dispus arestarea preventivă timp de 30 de zile a bărbatului reținut de polițiști pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Acum, canalia își va petrece 30 de zile în arestul IPJ Arad, timp în care va putea reflecta asupra comportamentului său. Rămâne însă de văzut dacă individului îi va veni mintea la cap, sau dacă, după ce va ieși din arest, va recurge la vreo faptă odioasă.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți