„Nu contează că n-ai permis, important e să ai mașină”. Așa au crezut doi arădeni, dar polițiștii au fost de altă părere

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Nu știm ce poate fi în mintea celor care urcă la volanul unui autovehicul fără a deține dreptul de a conduce, însă vedem că sunt mulți care o fac.

Numai miercuri, polițiștii arădeni au dat de doi șoferi care circulau fără să aibă acest drept, prin Arad.

Mai exact, unul dintre aceștia, un bărbat de 34 de ani, a fost depsitat de polițiștii de la Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului, din cartierul arădean Pârneava, fără să dețină permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În ceea ce îl privește pe al doilea „șofer” de ocazie, un bărbat de 37 de ani, tot arădean, acesta a fost depistat de polițiști conducând prin centrul Aradului, pe strada Gheorghe Popa de Teiuș, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Celor doi bărbați le-au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.