vineri, 19 iulie, 2024

Samsung va lansa un nou set de căști wireless – Galaxy Buds Pro

Distribuie articolul

Începând cu anul trecut, noul sistem Samsung de lansare a căștilor TWS (True Wireless Stereo) este alături de noile sale telefoane emblematice. Galaxy Buds au fost anunțate în paralel cu seria Galaxy S10; Galaxy Buds+ și-au făcut debutul cu seria Galaxy S20, iar setul Galaxy Buds Live a fost lansat în aceeași zi cu seria Galaxy Note 20. Seria Galaxy S21 de anul viitor va veni, de asemenea, cu o nouă pereche de căști TWS care vor fi lansate ca Galaxy Buds Pro.

Înainte de lansare, popularul leaker, Evan Blass (@evleaks) a distribuit pe Internet fotografii cu varianta de culoare Phantom Silver. Am putut vedea astfel cum vor arăta noile căști Samsung. Noile căști total wireless Samsung vor fi lansate în final în culorile Phantom Silver și Phantom Violet, împreună cu o carcasă asortată. Și unele modele din seria Galaxy S21 vor veni în aceste culori.

În ceea ce privește designul, Samsung a deviat ușor de la designul Galaxy Buds și Galaxy Buds+, conform GizmoChina. Galaxy Buds Pro are protecții din silicon pentru a etanșa mai bine canalul auditiv și a păstra mai bine sunetele, dar corpul este acum mai rotunjit. Există un microfon în partea de sus și o grilă în partea de jos a fiecărei căști.

Sunt informații că noile căști Samsung vor avea anularea activă a zgomotului, astfel că există posibilitatea ca grila să găzduiască mai multe microfoane. Samsung a renunțat și la carcasa în formă de pilulă a modelelor anterioare pentru o carcasă similară cu cea primită cu Galaxy Buds Live, de formă mai pătrățoasă. Există un LED în fața carcasei care ar trebui să se aprindă atunci când încărcați setul Samsung. La fel ca în cazul căștilor Buds Live, și acesta ar trebui să accepte încărcarea USB-C și wireless.

O listare pe site-ul agenției americane de certificare FCC a dezvăluit o capacitate a bateriei carcasei căștilor de 500mAh. Este semnificativ mai mare decât capacitatea bateriei de 270mAh din carcasa setului Galaxy Buds+. Aceasta înseamnă că utilizatorii ar trebui să poată obține o creștere semnificativă a timpului total de redare / convorbire.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro va fi lansat alături de seria Galaxy S21 în data de 14 ianuarie 2021 cu ocazia unui eveniment online Galaxy Unpacked 2021. Această serie va ajunge la vânzare în luna februarie.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți