Noaptea Cercetătorilor Europeni revine în Arad!

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad organizatorul principal al evenimentului  din 24 septembrie.

Totul este pregătit pentru 24 septembrie, dată în care, în peste 20 de orașe din România, cercetătorii își dau întâlnire cu publicul.  Aradul este unul dintre aceste orașe. Aici, Universitatea „Aurel Vlaicu” organizează, la fel ca în ultimii 9 ani, ediția 2021 în colaborare cu Atrium Mall, locul în care pasionații de știință se vor întâlnii cu cercetătorii. „Este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru public. Universitatea noastră face parte din acest proiect european de 9 ani și suntem mândrii că putem contribui la promovarea științei” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

Experimente, noi tehnologii, demonstrații și simulări își așteaptă publicul curios să vadă știința la treabă.

Și pentru că totul trebuie să se întâmple și în spațiul virtual, în data de 25 septembrie, o ediție specială online va putea fi urmărită pe pagina de facebook a evenimentului.

„Ne bucurăm că anul acesta vom fi, din nou, în fața publicului. Îi invităm pe copii, tineri și toți arădenii cu mințile curioase să vină la evenimentul din 24 septembrie, de la Atrium Mall, cu începere de la orele 17.00. Am pregătit surprize pentru această ediție și sunt sigur că întâlnirea, sub această formă, cu știința va fi o bucurie pentru fiecare” a lansat invitația, organizatorul din partea UAV, lect. univ.dr. Viorel Ardelean.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.