Motorola pregătește un rival cu o cameră de 108MP pentru Galaxy A52

Sursă imagine: Joe Maring / Android Central

Tech

Scris de T.F.

Se pare că Motorola lucrează la cel puțin trei noi telefoane din seria Edge pentru 2021. Toate cele trei telefoane sunt prevăzute cu camere principale de 108MP. Ne așteptăm ca procesorul Qualcomm Snapdragon 778G să fie la bord pe Motorola Edge. Cele trei telefoane din seria Edge vor fi anunțate cândva în a doua jumătate a anului.

Următoarea serie mid-range premium Motorola va fi un upgrade semnificativ față de Motorola Edge, potrivit unei informații provenite de la TechnikNews, via AndroidCentral. Împreună cu dezvăluirea unor specificații cheie ale succesorului lui Motorola Edge, raportul sugerează că Motorola, acum deținută de Lenovo, va lansa alte două telefoane din seria Edge pentru a concura împotriva cele mai bune telefoane mid-range de la Samsung. Cel mai probabil contra lui Samsung Galaxy A42, Galaxy A52 și Galaxy A72.

Urmașul lui Motorola Edge de anul trecut se spune că ar avea numele de cod „Berlin”. Poate fi alimentat de cip-setul Qualcomm Snapdragon 778G, care a fost anunțat cu doar câteva săptămâni în urmă. În departamentul de camere, telefonul va avea trei camere foto cu una principală de 108MP. Aceasta va fi însoțită de o camera cu unghi ultra-larg de 8MP și una de adâncime de 2MP. Acest departament foto este valabil pentru telefoanele comercializate în SUA.  Se așteaptă ca varianta europeană să vină cu un teleobiectiv suplimentar de 8MP. Ambele variante vor include o cameră selfie de 32MP.

Un alt model, Motorola „PStar” va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 870, cuplat cu până la 12 GB de memorie RAM și 256GB stocare. Este cel mai performant dintre cele trei modele. Se spune că ar include tot triple-camera, cu una primară de 108MP, un shooter ultra-wide de 16MP și un teleobiectiv de 8MP. Telefonul ar putea fi oferit în trei opțiuni de culoare la lansare: albastru, alb și negru.

Cel mai accesibil telefon din seria Edge de la Motorola pentru 2021 are numele de cod intern „Kyoto”. Sursa sus amintită nu dezvăluie prea multe despre viitorul dispozitiv, cu excepția faptului că va veni cu același senzor primar de 108MP și cameră selfie de 32MP ca celelalte două modele.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.