vineri, 19 iulie, 2024

Noul Motorola Moto G 5G în lucru, au apărut fotografii și unele caracteristici

Distribuie articolul

Motorola lucrează la extinderea popularei linii de smartphone-uri Moto G prin lansarea unui nou model, denumit în cod intern „Kiev” și denumirea comercială Moto G 5G. Da, fără sufixul Plus care identifică varianta prezentată în iulie trecut. Noul Motorola Moto G 5G a făcut recent obiectul unei serii de zvonuri care ne-au permis să aflăm mai multe despre hardware-ul acestuia.

Conform site-ului italian HDBlog, Motorola Moto G 5G va avea margini laterale destul de înguste, cu bărbie mai pronunțată și o cameră frontală aflată într-o gaură situată în centrul părții superioare a afișajului. Acestea sunt elementele imediat evidente în imaginile apărute online prin intermediul cunoscutului @Slashleaks.

Printre specificațiile demne de atenție se numără și procesorul Snapdragon 750G, recent lansat de Qualcomm și destinat dispozitivelor de nivel mediu și compatibil cu rețelele 5G de nouă generație. Motorola Moto G 5G are un afișaj cu diagonala de 6,66 inch (16,92 centimetri). Va fi un afișaj FHD+ (2400 x 1080 pixeli) cu rata de actualizare de 60Hz. Nu știm încă dacă este un afișaj AMOLED sau LCD.

Procesorul va fi însoțit de 6GB de memorie RAM și 128GB capacitate de stocare extensibil prin intermediul unui Micro-SD. Nu sunt excluse și alte variante de memorie RAM și stocare având în vedere că smartphone-ul Motorola Moto G 5G va avea patru variante, are patru numere de model.

În departamentul foto telefonul va avea trei camere la spate. Componența acestora este: o cameră primară Samsung GM1 de 48MP, un teleobiectiv Samsung S5K4H7 de 8MP și un obiectiv macro OmniVision OV02B10 de 2MP. Camera frontală pentru selfie și apeluri video este una de 16MP (Omnivision OV16A1Q). Samsung nu se dezminte în colaborarea cu marile companii producătoare de telefoane mobile. Gigant high-tech sud-coreean vinde componente de telefoane la Apple, Huawei și Google printre multe altele.

Motorola Moto G 5G va avea o baterie de 5.000 mAh. Vestea mai interesantă despre Motorola Moto G 5G este că pare să conțină un buton dedicat Asistentului Google. Acesta este un buton destul de auto-explicativ, deoarece vă va permite să accesați cu ușurință și rapid Asistentul Google.

Detaliile privind marketingul sunt mai puțin consistente: se știe va fi comercializat de Verizon în SUA, dar nu există referințe privind data și prețul lansării. Confirmări sunt, de asemenea, despre sosirea smartphone-ului și pe piața europeană.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți