Motorola Ibiza 5G cu afișaj de 90Hz, procesor Qualcomm și baterie de 5.000mAh

Motorola Ibiza 5G cu afisaj de 90Hz

Sursă imagine: via 91mobiles.com

Tech

Scris de T.F.

Motorola este acum o marcă deținută de Lenovo. Motorola se pregătește să lanseze foarte curând o serie de smartphone-uri noi, unul dintre acestea fiind Motorola Ibiza 5G. Va fi un smartphone accesibil și va fi lansat în primul trimestru al anului 2021. Specificațiile Motorola Ibiza vor include un afișaj de 90Hz, camere triple la spate și baterie de 5.000mAh. Dispozitivul va folosi viitorul cip-set Snapdragon 400 cu suport 5G.

Au fost în ultimul timp mai multe informații despre telefoanele Motorola, cum ar fi Motorola Nio, Capri, Capri Plus și chiar despre un dispozitiv pilot cu Snapdragon 888. Acum, o nouă scurgere sugerează că Motorola lucrează și la un smartphone accesibil capabil de 5G, cu perspectiva de lansare în Q1 2021. Conform site-ului 91Mobile, acest dispozitiv poartă numele de cod Motorola Ibiza, iar unele dintre specificațiile sale s-au scurs online. În afară de specificațiile Motorola Ibiza, scurgerea a dezvăluit și câteva elemente cheie de design ale viitorului smartphone. Să aruncăm o privire la ce are de oferit acest telefon.

Specificațiile Motorola Ibiza vor include un procesor din seria Snapdragon 400 cu capacități 5G. În special, se sugerează că telefonul va veni cu procesorul Snapdragon SM4350. În acest moment, Qualcomm nu are cipset-uri Snapdragon din seria 400 capabile 5G, dar compania a confirmat că astfel de SoC-uri sunt în curs de dezvoltare. Așadar, viitorul Motorola Ibiza poate deveni unul dintre primele smartphone-uri bugetare alimentate de un procesor Qualcomm 5G. Noul model ar putea fi un concurent direct pentru Samsung Galaxy A32 5G, numai că acesta are un procesor MediaTek și, totuși, pare a fi din altă galaxie.

În afară de asta, specificațiile smartphone-ului Motorola Ibiza includ un afișaj LCD de 90Hz cu rezoluție HD+, ceea ce nu este rău, deoarece acesta ar trebui să fie un telefon accesibil. Alte specificații vor include 4GB RAM, 128 GB stocare la bord și o baterie de 5.000mAh.

În ceea ce privește departamentul foto, Motorola Ibiza va dispune de triple-camera la spate, cu o cameră principală de 48 de megapixeli. Acesta va fi asociată cu una macro de 5MP (de la Samsung) și una de adâncime de 2MP. Partea frontală a telefonului va avea o cameră selfie de 13MP. Pe partea de software Ibiza va avea sistemul de operare Android 11.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.