Următorul telefon Motorola ar putea fi un rival al Samsung Galaxy Note 21

Următorul telefon Motorola ar putea fi un rival al Samsung Galaxy Note 21

Sursă imagine: techradar.com

Tech

Scris de T.F.

Telefoanele cu stilou în dotare sunt rare și, deși Samsung Galaxy Note 21 părea să fie singurul prevăzut pentru lansare, între timp a fost amânat pentru 2022, am putea avea o surpriză de la Motorola în curând. Acest lucru se datorează faptului că un leaker Nils Ahrensmeier, crede că o versiune compatibilă cu 5G a lui Motorola G Stylus va veni în curând.

Motorola Moto G Stylus 4G a fost lansat în ianuarie acest an. Are un ecran masiv Full HD+ de 6,8 inch (17,27 centimetri) și un raport de aspect 20: 9. Acest ecran este prea mare pentru a fi utilizat cu o singură mână, sigur că mai depinde și de mâna utilizatorului. Interesant este faptul că Moto G Stylus 4G 2021 se află între Samsung Note 20 (6,7 inch) și Samsung Galaxy Note 20 Ultra (6,9 inch) în dimensiunea afișajului.

Nils Ahrensmeier pomenit mai sus, nu este de obicei foarte prolific, dar cantitatea de informații publicate o compensează prin calitate. Acum noile imagini sugerează că noul smartphone Motorila G Stylus 5G este mai aproape decât credem.

În imagini, putem vedea un modul pătrat pentru camerele foto spate, un senzor de amprentă la spate și o cameră orientată spre față situată în partea stângă sus a ecranului într-un decupaj. Camera și scanerul de amprente sunt ambele diferite în comparație cu modelul non-5G. În fotografie se vede și stiloul S Pen.

Potrivit lui Nils Ahrensmeier, citat de TechRadar, acest telefon va fi exclusiv pentru SUA, și asta are sens. La fel și modelul Motorola Moto G Stylus 4G a fost disponibil doar în Statele Unite. Nu avem încă detalii despre o dată de lansare. Sunt informații că ambele modele vor și disponibile și în alte țări, dar momentan compania Motorola nu a confirmat acest lucru.

Dacă Moto G Stylus 5G va avea conectivitate de ultimă generație, un stylus și un preț scăzut (așa cum sugerează brandul Moto G), ar putea fi un rival puternic pentru viitorul Samsung Galaxy Note 21. Sigur că mai trebuie să aflăm și caracteristicile și specificațiile pentru a fi convinși de acest lucru. În mare parte Motorola Moto G Stylus 5G se va baza pe modelul 4G. Dar modelul 4G păcătuiește în mai multe locuri, printre care la camerele foto și o baterie de doar 4.000mAh cu încărcare de 10W.

Cum smartphone-ul Samsung Galaxy Note 21 cu S Pen a fost anulat în 2021, Motorola are posibilitatea de a exploata această situație. Astfel, pentru iubitorii de telefoane premium cu S Pen, Motorola Moto G Stylus 5G ar putea fi o opțiune mai ieftină dacă vor să cumpere un smartphone purtător de S Pen.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.