Motorola Edge S30 aproape de lansare, are ecran de 6,78 inch și baterie de 4,700 mAh

Motorola Edge S30 aproape de lansare, are ecran de 6,78 inch și baterie de 4,700 mAh

Sursă imagine: Motorola

Tech

Scris de T.F.

Motorola se pregătește pentru lansarea a două noi telefoane Motorola Edge X30 și a modelului emblematic Motorola Edge S30. Despre specificațiile ambele dispozitive au fost mai multe informații online de câteva zile. În timp ce data de lansare a lui Moto Edge X30 este confirmată de Motorola, lansarea lui Edge S30 rămâne încă necunoscută.

Conform MySmartPrice, în urmă cu câteva zile Motorola Edge S30 a primit certificarea China Compulsory Certificate (3C) din China, pentru baterie și certificarea Wi-Fi Alliance pentru conectivitate. Dispozitivul a fost de asemenea observat pe site-ul de referință AnTuTu cu numărul de model XT2175-2 cu câteva zile în urmă.

Acum, înainte de lansarea oficială, Motorola Edge S30 a primit certificarea agenției federale americane FCC. Listarea pe site-ul Federal Communications Commission (FCC) detaliază capacitatea bateriei și informațiile despre capacitatea de încărcare rapidă a telefonului înainte de lansare. De asemenea, cu certificarea FCC în buzunar Motorola Edge 30S poate fi lansat în orice moment.

Conform documentelor FCC, viitorul Motorola Edge S30 (XT2175-1) va avea o capacitate nominală a bateriei de 4.700 mAh, care oferă suport pentru încărcare rapidă de 33W. Smartphone-ul va avea și suport pentru conectivitate 5G. După cum am menționat mai sus, Motorola Edge S30 (XT2175-1) a fost depistat pe site-ul agenției chineze de certificarea 3C mai devreme. Certificarea 3C a detaliat, de asemenea, că acest telefon viitor va oferi suport pentru încărcare rapidă de 33W. Pe de altă parte, conform certificării Wi-Fi Alliance, Motorola Edge S30 va rula cu sistemul de operare Android 11 din cutie.

Dacă trebuie să credem specificațiile scurse anterior, Motorola Moto Edge S30 va prezenta un ecran LCD de 6,78 inch (17,22 centimetri) cu o rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Sub capotă, dispozitivul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 888+ octa-core. Dispozitivul a fost descoperit recent cu același procesor pe site-ul de benchmark-ul AnTuTu.

Smartphone-ul are o cameră principală de 108MP. Ne putem aștepta ca dispozitivul să se lanseze cu 8GB de RAM și minimum 128GB de stocare internă. Smartphone-ul ar trebui să măsoare 8,8 mm în ceea ce privește grosimea și ar putea cântări 202 de grame. Specificațiile lui Motorola Edge S30 arată un smartphone puternic la nivelul telefoanelor Samsung de top din acest an.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.