Motorola Moto G52 cu ecran de 90 Hz și fără suport 5G

Motorola Moto G52 cu ecran de 90 Hz și fără suport 5G

Sursă imagine: 91mobiles.com

Tech

Scris de T.F.

Cantitatea pare adesea să bată calitatea în zilele noastre în portofoliul de produse incredibil de extins al Motorola. Dar, cel puțin în Statele Unite, această strategie de a inunda piața cu o grămadă de telefoane în principal mid-range pare să funcționeze ca prin farmec, mai ales după retragerea companiei LG de pe piața mobilă.

În ciuda faptului că tocmai a dezvăluit seria Motorola Moto G22 de gama joasă până la mijlocie la începutul acestei luni, conform PhoneArena, se pare că Motorola, deținută acum de Lenovo, se pregătește să lanseze mai multe produse care nu sunt emblematice în viitorul apropiat, inclusiv Moto G 5G 2022, un Moto Edge 30 non-Pro  și Moto G52.

Ultimul dispozitiv, care se presupune că poartă numele de cod Rhode, nu trebuie confundat cu „Austin”, alias Moto G 5G 2022. Noul model Moto G52 are un design similar conform imaginilor recent dezvăluite, dar nu are suport 5G.

Aceasta ar fi o omisiune destul de surprinzătoare, având în vedere că Moto G51 a fost lansat atât în ​​versiunea 4G, cât și în versiunea 5G, cu doar câteva luni în urmă, pe anumite piețe europene și asiatice. Poate și mai surprinzător, se așteaptă ca Moto G52 să retrogradeze afișajul de 6,8 inch (17,27 cm) și 120 Hz la o diagonală de 6,55 inch (16,64 cm) cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Un astfel de model nu va putea concura cu Galaxy A53 sau Apple iPhone SE 2022, de exemplu, pe piața mid-range. Mai degrabă cu modelele mai mici din seria Galaxy A de la Samsung, eventual cu Samsung Galaxy A23.

În mod clar, ne uităm la un telefon ultra-accesibil aici și, după aceste standarde, designul nu este rău, cu un ecran cu gaură, rame relativ subțiri și un sistem de cameră spate destul de mare, în formă alungită. Modulul foto spate are trei camere, cu una principală de 50MP, una cu unghi ultra-larg de 8MP și una de adâncime de 2MP. O camera selfie de 16MP se va ocupa de selfie și apeluri video.

Restul specificațiilor sunt, de asemenea, decente (presupunând că Motorola vrea un preț de pornire în SUA în jurul valorii de 250 USD. Procesorul Qualcomm Snapdragon 680 destul de rapid va fi la bord, cuplat cu 4 și 6GB de memorie RAM și 128 sau 256GB spațiu de stocare intern. Ne așteptăm, de asemenea la o baterie puternică de 5.000mah și sistemul de operare Android 12.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.