Medicul Cristian Donța, chirurg la Spitalul din Ineu, a murit. În urmă cu ceva timp, acesta suferise un grav accident la schi

Sursă imagine: Facebook

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Medicii de la Spitalul Orășenesc Ineu sunt în doliu, după ce colegul lor, chirurgul Cristian Donța, a încetat din viață.
În vârstă de 48 de ani, doctorul Donța era șeful secției Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Orășenesc Ineu.
În urmă cu câteva săptămâni, acesta suferise un grav accident în timp ce se afla pe pârtia de schi, fiind ulterior internat la Spitalul Județean din Timișoara.
Din păcate, în cele din urmă, medicul Cristian Donța nu a reușit să își revină după accidentul suferit la schi.
Colegii săi de la Spitalul din Ineu au și transmis un mesaj în urma decesului acestuia:
Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume. A plecat prea devreme lăsand în urmă numai tristețe și durere. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian Donța, medic primar, a fost un om, coleg și prieten minunat!
Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru familia îndurerată.
Doamne odihnește-l în pace!
Conducerea Spitalului Orășenesc Ineu!”

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.