Aradul mai are doi mari „bărbați”. Unul și-a amenințat concubina și fiica cu moartea, altul și-a bătut concubina cu pumnii și picioarele

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Curtici au emis, joi, 6 august, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 49 de ani din Curtici, care, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, și-ar fi amenințat cu moartea concubina și fiica acestora.

În același timp, polițiștii de la Postul de Poliție Târnova cercetează pentru violență în familie un bărbat de 37 de ani din Drauț, care pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, în timp ce se afla la domiciliul comun cu concubina sa de 41 de ani, ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii și picioarele.

Pe numele său a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.