Locuitorii din Zădăreni vor rămâne fără curent, vineri, preț de câteva ore

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări de reparații și întreținere la instalațiile și rețelele electrice din zona localității Zădăreni, la sfârșitul acestei săptămâni.

Astfel, în ziua de vineri, 7 august, între orele 14:00 și 18:00, lucrătorii E-Distribuție Banat, Zona de Medie și Joasă Tensiune Arad au programat întreruperea curentului electric în Zădăreni.

„E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, anunță reprezentanții E-Distribuție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.