duminică, 21 iulie, 2024

Lista modelelor Samsung 2021 include un Galaxy Z Fold FE, dar omite seria Galaxy Note 21

Distribuie articolul

Samsung a anunțat primul telefon Fan Edition (FE) în 2017. Acesta a fost o reeditare a modelului Samsung Galaxy Note 7, scos din circuit de Samsung din cauza problemelor de autoaprindere a bateriei. A fost numit după renovare Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition).

Anul acesta, Samsung a lansat un Samsung Galaxy S20 FE, o versiune mai accesibilă a seriei S20 și a promis că mai multe telefoane emblematice vor primi în viitor modele FE. Acum, potrivit GizmoChina, o listă cu viitoarele nave emblematice Samsung pentru anul viitor a dezvăluit că seria Galaxy Fold va primi și un model FE.

Lista dispozitivelor a fost postată pe Twitter de cunoscutul Max Weinbach (@MaxWinebach) și include un total de șapte dispozitive, dintre care la unele ne așteptam deja să fie anunțate. Lista include un Galaxy S21 FE, care ar trebui să fie succesorul lui Samsung Galaxy S20 FE și menționează, de asemenea, membrii deja cunoscuți ai seriei Galaxy S21. Există, de asemenea, acolo un Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 (nu 2?) și, un Samsung Galaxy Z Fold FE.

Dintre toate dispozitivele de pe listă, suntem foarte încântați de Galaxy Z Fold FE, deoarece înseamnă că seria pliabilă mare va primi un model mai accesibil. Nu știm cât va costa, dar un preț de sub 1.500 de euro la lansare pare plauzibil și parcă ceva mai convenabil, sigur față de prețul de aproximativ 2.000 de euro aflat pe Samsung Galaxy Z Fold 2.

Într-un răspuns la tweet, Max menționează că trei dintre dispozitive vor avea suport S Pen. Știm deja că Galaxy S21 Ultra este unul dintre cele trei dispozitive, datorită scurgerilor recente de informații. Am auzit, de asemenea, că Galaxy Z Fold 3 ar putea fi compatibil cu stiloul Samsung. Dacă ar fi să presupunem, al treilea dispozitiv va fi probabil Galaxy Z Fold FE.

Toate bune și frumoase, dar unde este seria Galaxy Note 21? Samsung Galaxy Note 21 și Galaxy Note 21 Ultra lipsesc de pe această listă! Deși această listă ar trebui să îi entuziasmeze pe fanii Samsung, lista este, de asemenea, surprinzătoare pentru ei, deoarece nu există nicio mențiune despre noile modele Galaxy Note. În august au fost zvonuri că Samsung ar putea ucide seria Galaxy Note după 2020. Apoi informații din patria Samsung – Coreea de Sud, au spus că noile modele Galaxy Note 21 vor fi anunțate în 2021. Din aceleași surse sud-coreene, a fost confirmată și posibilitatea ca Samsung să renunțe la seria Galaxy Note.

Întrucât seria Galaxy Note 21 lipsește de pe lista flagship-urilor Samsung din 2021, aceasta poate însemna că s-a luat deja o decizie și legendara serie Galaxy Note va ajunge la final.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți