La numai 16 ani, Robert are nevoie de ajutor pentru o operație pe creier, ce va fi făcută în Israel. Haideți să-i dăm o șansă la viață!

Social

Scris de Arad Obiectiv

Robert Șiclovan este un tânăr de 16 ani, un dansator al clubului Dum Dance Team, care, din păcate, nu se poate bucura de adolescență cum o fac tinerii de vârsta lui. Viața este nedreaptă cu el și l-a pus din nou la încercare.

După o perioadă bună de la operația pe creier de la Cluj, suferită în urmă cu trei ani, plus sesiuni de tratament în România, din păcate boala a recidivat și trebuie să plece de urgență în Israel pentru o intervenție chirurgicală de ultimă generație care îi poate salva viața și, având în vedere costurile enorme, are nevoie să fim alături de el.

Este și o luptă contra timp, el fiind așteptat cât mai repede pentru investigații și operație. Robert are nevoie de 56.000 de euro pentru operație, la care se adaugă alte cheltuieli pentru transport, cazare și tratament.

Cei care vor să doneze pentru cazul lui Robert o pot face virând orice sumă de bani în conturile de mai jos:

Titular Șiclovan Viorica – BRD (LEI) – RO46BRDE020SV89302170200;

Titular Șiclovan Viorica – BRD (EURO) – RO42BRDE020SV89302250200;

Titular Șiclovan Viorica- UNICREDIT – RO94BACX0000001504602000

Titularul acelor conturi, adică Șiclovan Viorica, este mama lui Robert.

Totodată, donațiile se pot face la clubul Dum Dance Team, într-o urnă special amenajată pentru acesta.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.