La Arad se fură absolut orice, de la scule, la telefoane sau chiar carne congelată. Și fură și cei de 16 ani, dar și cei de 78 de ani

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au depistat în flagrant delict, în dimineața zilei de 14 septembrie, un arădean de 31 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Grădinarilor, având asupra sa mai multe bagaje voluminoase. Întrucât nu a putut justifica proveniența bunurilor, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, stabilind că, în urmă cu puțin timp, bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea gardului într-un imobil în construcție, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice pentru construcții și 7 kilograme de carne congelată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminalae au identificat un arădean de 78 de ani, care, în ziua de 10 septembrie, ar fi sustras o geantă cu două telefoane mobile și 250 de lei din dulapul amenajat pentru bagajele clienților din incinta unui supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.

O tânără de 16 ani, din Arad, și o altă tânără de 17 ani, din Apateu, sunt cercetate de polițiștii micălăceni pentru sustragerea mai multor bunuri alimentare și nealimentare dintr-un supermarket de pe Calea Radnei. Prin faptele lor, tinerele au cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei, recuperat și parțial și returnat societății comerciale.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.