ISU Arad caută pompieri! Nu ai nevoie de studii superioare, vei da doar niște probe fizice, iar salariul este unul destul de bun

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad (ISU Arad) a anunțat, de ceva vreme, că și-a deschis porțile pentru tinerii care vor să devină pompieri.

De altfel, postul de pompier la ISU Arad pare a fi chiar un loc de muncă foarte bun, unul pe care îl poți obține destul de ușor și care este destul de bine plătit, în comparație cu foarte multe alte locuri de muncă.

Trebuie doar să ai între 18 și 25 de ani, să îți depui dosarul până pe 8 decembrie, online, la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Arad și să treci de câteva probe fizice. Nici măcar nu trebuie să ai studii superioare. Ba mai mult, nu trebuie să fi terminat nici măcar liceul pentru a deveni pompier, ci doar să fi terminat zece clase. Ce poate fi mai simplu de atât?

Salariul nu este nici el unul de neglijat pentru un tânăr care nu își găsește un job și căruia nu i-a plăcut prea mult nici școala, fiindcă, potrivit informațiilor noastre, aceste salarii pornesc de la 3.000 de lei în sus. Mai mult de atât, cu timpul poți avansa în grad.

Și, deși nu spune nimeni că jobul de pompier este unul ușor, să ajungi acolo pare a fi destul de ușor. Totuși, deși ISU Arad a scos la concurs 46 posturi vacante de execuție de soldat profesionist (servant) prevăzute în statul de organizare al unității la Detașamentul de Pompieri Arad, Detașamentul de Pompieri Sebiș, Detașamentul de Pompieri Ineu și Secția de Pompieri Bârzava, până în acest moment înțelegem că au fost depuse doar 15 dosare, semn că nu e bătaie prea mare pe aceste locuri de muncă, nu ușoare, dar destul de bine plătite.

Așadar, revenim și spunem că, dacă vrei să devii pompier la ISU Arad, la unul dintre detașamentele mai sus amintite, tot ce trebuie să faci este să completezi câteva documente pentru a te înscrie la concurs, să trimiți aceste documente pe email la adresa resurse.umane@isuarad.ro până la data de 8 decembrie, iar apoi să treci de probele fizice, probe care nici ele nu sunt foarte greu de trecut (vezi în materialul video de mai jos). Ulterior, dacă vei trece de probele fizice, vei face și câteva analize medicale și cam atât.

Mai multe despre acest concurs puteți citi AICI: Anunț recrutare pompieri – ISU Arad.

Lista cu documentele și formularele de care ai nevoie pentru a te înscrie la concurs le găsești AICI: ISU Arad – Documente/formulare înscriere concurs pompier.

Acestea sunt probele fizice pe care trebuie să le treceți, dacă vreți să deveniți pompieri:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.