Apple iPhone SE 3 va fi lansat anul viitor cu procesor actualizat și suport 5G

Apple iPhone SE 3 va fi lansat anul viitor cu procesor actualizat și suport 5G

Sursă imagine: via digikala.com

Tech

Scris de T.F.

Un cunoscut și de încredere analist Apple, Ming-Chi Kuo, și-a lansat prognoza legată de gama Apple iPhone din următorii câțiva ani. Aici, unul din punctele importante abordate este ideea interesantă despre un Apple iPhone SE mai mic. Conform analistului Apple, compania americană nu va lansa anul acesta un model de nouă generație ca urmaș al telefonului Apple iPhone SE (2020). În schimb, dispozitivul va fi lansat anul viitor.

Ming-Chi Kuo, care se bucură de o foarte bună reputație în domeniul Apple, continuă să menționeze că nu vor exista prea multe schimbări în ceea ce privește designul smartphone-ului, iar dimensiunea afișajului de 4,7 inch (11,94 centimetri) ar putea rămâne, de asemenea, aceeași. Cu toate acestea, compania va actualiza procesorul și va adăuga suport pentru conectivitatea 5G viitorului Apple iPhone SE.

Conform GizmoChina, care citează tot pe Ming-Chi Kuo, și procesorul din dispozitiv va fi actualizat dar ne se știe ce fel de cip va fi utilizat. Speculațiile noastre sunt că dispozitivul ar putea împacheta același cipset folosit în următoarea gamă de iPhone 13 sau actualul A14 Bionic. Apple va trebui să fie foarte atent cu noul model iPhone SE pentru că modelul iPhone SE (2020) a fost bine primit și a generat venituri excelente. Mai mult, Samsung a lansat un excelent model Galaxy S20 FE, concurentul pe piață a lui iPhone SE (2020) și se pregătește pentru un Galaxy S21 FE în acest an.

Lansarea întârziată a lui iPhone SE 3 nu înseamnă că nu va exista un nou model iPhone SE anul acesta. Conform informațiilor, gigantul din Cupertino se pregătește să lanseze un model Apple iPhone SE Plus mai târziu în acest an.

Se așteaptă ca viitorul iPhone SE Plus să vină cu un afișaj de 6,1 inch (15,49 cm) cu același decupaj inestetic în partea de sus a ecranului. În departamentul de camere, ar putea exista o configurație cu două camere de 12 megapixeli. Sub capotă, acesta va împacheta procesorul Apple A14 Bionic fără suport 5G și va avea suport pentru un senzor de amprentă montat lateral.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.