Întreaga serie Apple iPhone 14 va avea ecrane OLED LTPO de 120Hz

Sursă imagine: apple.com

Tech

Scris de T.F.

Au mai rămas doar câteva luni până când vom vedea noua serie Apple iPhone 13 din acest an. Înainte de lansare, detaliile afișajelor acestei seriei au apărut online, sugerând că numai modelele Pro din gamă vor avea afișaje LTPO OLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Acum, o nouă scurgere de informații dezvăluie că toate modelele de iPhone 14 din anul 2022 vor avea ecrane LTPO OLED cu o rată de reîmprospătare ridicată.

Recent au fost informații că modelele din următoarea serie de iPhone 13, iPhone 13 și iPhone 13 Mini nu vor avea ecrane OLED LTPO de 120Hz. Se știa că numai iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max vor avea ecranele LTPO cu o rată de reîmprospătare ridicată, conform GizmoChina. Motivul principal a fost incapacitatea Samsung Display de a produce suficiente astfel de ecrane. Se pare că informația a fost eronată, Samsung poate produce mai multe ecrane decât are nevoie Apple.

Acum, potrivit unei surse de încredere, LG Display va începe, de asemenea, să fabrice panouri OTP LTPO pentru Apple. Din păcate, producția nu va fi finalizată decât anul viitor, prin urmare, pentru acest an, doar modelele iPhone Pro vor primi astfel de ecrane. Dacă totul merge conform planului, LG ar trebui să poată acoperi modelele non-Pro de iPhone 14 și chiar să meargă pe teritoriul iPhone Pro, deținut actualmente de Samsung Display. Acest lucru ar trebui să permită Apple să își diversifice și mai mult alimentarea cu panouri, reducând dependența de Samsung Display.

Pentru anul viitor (seria iPhone 14) va primi panouri OLED LTPO de 120Hz. Este important pentru Apple să aducă astfel de ecrane pe modelele sale, având în vedere că principalul rival de pe piață are o excelentă serie emblematică Galaxy S21 cu ecrane cu rata de actualizare de 120Hz. Mai mult, Samsung are și modele mid-range, cum ar fi Galaxy A52 5G cu rata de actualizare de 120Hz.

În știri conexe, viitoarea serie Apple iPhone 13 va avea încărcare inversă wireless dar și capacitate de încărcare rapidă mai mare. Viitoarea serie Apple iPhone 13 va include telefoanele iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.