Incredibil! Un tânăr din Vinga a furat un bancomat plin din Iulius Mall Timișoara, într-un moment în care centrul comercial era plin cu oameni | VIDEO

Național Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Este absolut ireal ceea ce s-a întâmplat zilele acestea în Iulius Mall din Timișoara, unde un bărbat a furat un bancomat plin cu bani în timp ce respectivul centru comercial era plin cu oameni. Individul a luat pur și simplu bancomatul cu ajutorul unui utilaj și s-a plimbat cu el prin mall, printre oameni, coborându-l chiar și pe scările rulante ale centrului comercial.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș au depistat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bancomat de cryptomonede din Timișoara.

În fapt, sâmbătă, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie, în jurul orei 21:00, din incinta unui complex comercial din Timișoara, a fost sustras un bancomat de cryptomonede.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii au depistat în localitatea Vinga, județul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.