joi, 30 mai, 2024

Incredibil! Un bărbat din Baia Mare a vrut să se arunce de la 100m înălțime, de pe un turn, fiindcă echipa de fotbal CS Minaur a pierdut

Share

Un incident incredibil a avut loc în acest sfârșit de săptămână în municipiul Baia Mare (județul Maramureș), unde un suporter, supărat pe faptul că echipa locală de fotbal a pierdut un meci, a urcat pe una dintre cele mai mari clădiri din țară, de unde a amenințat că se va arunca, în timp ce se filma.

Astfel, înfrângerea pe care CS Minaur Baia Mare a suferit-o sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei Progresul Șomcuta Mare, o comună aflată la nici 30km de Baia Mare, era să producă mai mult decât o supărare printre fani.

Potrivit presei locale, printre „cerințele” bărbatului care amenința că se va sinucide s-a numărat demiterea antrenorului echipei CS Minaur.

„Uitaţi, fraţilor! Sunt aici, pe turn, la prima dungă albă. Să nu credeţi că mint, uitaţi! Sunt la prima dungă albă. Prima dungă albă de pe turnul combinatului. După aia, ce va fi. Va veni poliţia sau nu va veni poliţia, să vedem! Vom urca, acum suntem la o sută de metri, vom urca până la cinci su…, trei sute … două sute cinci zeci de metri. Vom urca până la jumătatea turnului. Să vă întorc camera, să nu spuneţi că mint. … Sper să nu sufere nimeni din cauza mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Chemăm primarul la noi, aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Asta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, pentru că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor. Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem. Dacă va veni, va veni, dacă nu, atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță. Dorin Toma, de la echipa de fotbal a orașului. Şi mai am o dorinţă, sper să se îndeplinească şi aia”, a spus suporterul, potrivit publicației directmm.ro.

Totuși, în cele din urmă individul a fost convins să renunțe la gândurile sinucigașe și să coboare de pe turnul respectiv.

„Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a transmis presei locale Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți