Incendiu devastator la Sintea Mică. 60 de animale au ars de vii într-un săivan cuprins de flăcări | Foto

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu devastator, cu scene desprinse din filmele apocaliptice, a avut loc în această dimineață, în apropierea localității Sintea Mică, unde un săivan plin cu animale a fost cuprins de flăcări.

Totul s-a petrecut în jurul orei 04:30, atunci când autoritățile au fost anunțate cu privire la incendiu. La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, dintre care două de stingere și unul SMURD. Nouă pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului care a cuprins respectivul săivan de animale, situat undeva în afara localității Sintea Mică.

„La sosirea echipajelor de intervenție, întreg săivanul ardea generalizat, propagarea incendiului fiind favorizată și de observarea târzie a acestuia. Incendiul a fost stins după aproape patru ore de intervenție”, a declarat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Din nefericire, săivanul cuprins de flăcări era plin cu animale. Nu mai puțin de 60 dintre acestea au pierit în foc, potrivit afirmațiilor proprietarului acelui săivan. Ar fi vorba despre doi cai, 30 de oi și 28 de porci și purcei.

Cauza probabilă este un curs de stabilire, potrivit celor de la ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.