duminică, 21 iulie, 2024

Incendiu devastator la Sintea Mică. 60 de animale au ars de vii într-un săivan cuprins de flăcări | Foto

Distribuie articolul

Un incendiu devastator, cu scene desprinse din filmele apocaliptice, a avut loc în această dimineață, în apropierea localității Sintea Mică, unde un săivan plin cu animale a fost cuprins de flăcări.

Totul s-a petrecut în jurul orei 04:30, atunci când autoritățile au fost anunțate cu privire la incendiu. La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, dintre care două de stingere și unul SMURD. Nouă pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului care a cuprins respectivul săivan de animale, situat undeva în afara localității Sintea Mică.

„La sosirea echipajelor de intervenție, întreg săivanul ardea generalizat, propagarea incendiului fiind favorizată și de observarea târzie a acestuia. Incendiul a fost stins după aproape patru ore de intervenție”, a declarat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Din nefericire, săivanul cuprins de flăcări era plin cu animale. Nu mai puțin de 60 dintre acestea au pierit în foc, potrivit afirmațiilor proprietarului acelui săivan. Ar fi vorba despre doi cai, 30 de oi și 28 de porci și purcei.

Cauza probabilă este un curs de stabilire, potrivit celor de la ISU Arad.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți