Incendiu devastator în Vlaicu! Zece garaje și două mașini au ars | VIDEO

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, în cartierul arădean Aurel Vlaicu, în prelungirea străzii Fluturilor, aproape de liniile de tren.

De îndată ce oamenii care au văzut incendiul, au sesizat 112, iar un echipaj de stingere din cadrul ISU Arad s-a deplasat de urgență la fața locului. Când au ajuns la fața locului, pompierii arădeni au constatat că mai multe garaje ard. Aceștia au cerut sprijinul colegilor, iar la fața locului s-au deplasat încă un echipaj de stingere și unul de descarcerare.

Flăcările au cuprins nu mai puțin de zece garaje, dintr-un total de aproximativ 20, înșirate pe două rânduri în zona respectivă. Totodată, două autoturisme au fost cuprinse de flăcări.

Problema cea mai mare constatată de pompieri și unul dintre motivele principale din cauza căruia flăcările s-au extins foarte ușor, a fost acela că între garaje nu prea existau pereți despărțitori sau, unde existau, erau din tablă și nu acopereau toată suprafața de despărțire dintre garaje.

După aproximativ 45 de minute, lucrătorii Detașamentului de Pompieri Arad au reușit să stingă flăcările uriașe, în acest moment acționându-se pentru stingerea focarelor ascunse și pentru verificarea tuturor garajelor, pentru a căuta alte eventuale focare, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Foto/Video: ISU Arad

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.