Încă un computer tomograf pentru Spitalul Județean

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un nou computer tomograf, fabricat în anul 2023, a fost achiziționat de Consiliul Județean Arad și predat Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Este vorba despre un aparat de generație nouă, care a fost pe lista de investiții în cadrul proiectului „Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase și a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely”, derulat de Consiliul Judetean Arad, în parteneriat cu spitalele din Makó și Hódmezővásárhely.

Valoarea computerului tomograf este de 3.323.090,04 lei. Este al cincilea computer tomograf pe care Consiliul Județean Arad îl achiziționează pentru spital, pentru ca arădenii să beneficieze de diagnostice precise.

Computerul a fost alocat Secției Infecțioase care funcționează în spitalul din  Grădiște, urmând ca, după obținerea avizelor de funcționare, să devină operațional.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.