duminică, 14 iulie, 2024

UPDATE: CET nu a terminat lucrările la rețeaua de termoficare, iar arădenii din cartierul Vlaicu mai au de așteptat până revine apa caldă

Distribuie articolul

Articolul inițial (05.08.2020): Conducerea CET Hidrocarburi Arad anunță că, având în vedere lucrările care se desfășoară în cadrul obiectivului de investiție al Primăriei Municipiului Arad „Termoficare în Arad – Reabilitarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice și transformarea punctului termic din Aradului Nou”, utilizatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad le va fi întreruptă furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum începând de joi (06.08.2020) de la ora 08:00 și până vineri (07.08.2020) la ora 20:00.

„În această perioadă se vor opri punctele termice PT 2/I, PT 2/II și PT 8V, fiind afectați consumatorii din cartierul Aurel Vlaicu, între străzile Cocorilor și Oborului. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelgere”, transmite directorul general al CET Hidrocarburi Arad, ing. Victor Ciulean.

UPDATE

CET Hidrocarburi Arad anunța zilele trecute că, datorită lucrărilor pe care le vor opera la rețeaua de termoficare, arădenii din cartierul Aurel Vlaicu vor rămâne fără apă caldă de joi (06.08.2020) de la ora 08:00 și până vineri (07.08.2020) la ora 20:00.

Ei bine, reprezentanții CET revin în această seară, exact când a expirat termenul până la care ar fi trebuit să sisteze furnizarea apei calde, și le transmite locuitorilor din cartierul Aurel Vlaicu faptul că mai au de așteptat încă o zi fără apă caldă.

Așadar, potrivit celor de la CET, apa caldă ar trebui să curgă la robinetele caselor și apartamentelor din Vlaicu sâmbătă seara (08.08.2020), după ora 18:00. Asta dacă nu cumva va fi prelungit din nou termenul, din motive tehnice.

„Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere”, transmite directorul general al CET Hidrocarburi Arad, ing. Victor Ciulean.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți