duminică, 14 iulie, 2024

Au apărut primele imagini și specificații despre Nokia 7.3

Distribuie articolul

Producătorul finlandez de smartphone-uri HMD Global lansează în prezent o serie de noi modele Nokia. Acum au apărut mai multe detalii despre Nokia 7.3. Pe lângă imaginile apărute, au fost publicate și unele din specificațiile tehnice ale dispozitivului.

Informațiile provin de la utilizatorul Twitter OnLeaks, care a fost responsabil pentru câteva scurgeri în trecut și ale cărui informații în general se adeveresc. Ca de obicei, imaginile au fost realizate pe baza zvonurilor de până acum prin  CAD (computer-aided design – proiectare asistată de calculator) și publicate în cooperare cu Ipeeworld . Nu există surprize în privința designului. În timp ce logo-ul Nokia, un modul rotund pentru camerele foto, un bliț LED și un scaner de amprente pot fi văzute pe spate, partea din față are o cameră într-un orificiu în colțul din stânga sus al ecranului.

Viitorul smartphone Nokia 7.3 ar trebui să aibă un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16.51 centimetri) în format Full HD+. Ca dimensiuni viitorul smartphone Nokia măsoară 165,8 milimetri înălțime, 76,3 mm lățime și 8,2 mm grosime. Un buton de alimentare și butoanele pentru controlul volumului au fost plasate pe marginea din partea dreaptă. Dispozitivul este echipat cu un port USB-C și o conexiune de 3,5 mm pentru căști.

Patru camere foto pot fi găsite în modulul rotund de pe spate. Conform WinFuture, camera principală va avea 48 MP în timp ce camera frontală pentru selfie și apeluri video va avea 24 megapixeli.

În interiorul smartphone-ului ar trebui să fie un procesor Snapdragon 690. Până în prezent nu există informații despre memoria RAM și nici despre stocarea telefonului. Bateria de 4.000 mAh poate fi încărcată rapid cu o putere maximă de 18 wați.

În baza a ceea ce vedem până acum va fi un smartphone mid-range, ceva în genul Samsung Galaxy A42 5G, dar fără conectivitate 5G. Și smartphone-ul Samsung are același procesor Qualcomm. În acest moment nu este clar când acest smartphone Nokia 7.3 va ajunge pe piață. Sunt informații că va vedea lumina zilei cândva în această toamnă dar nu sunt date concrete.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți