miercuri, 19 iunie, 2024

Huawei Watch GT 4 (41 mm) ar putea primi culorile argintiu și verde în Europa

Distribuie articolul

Huawei este una dintre companiile care lansează permanent noi ceasuri inteligente, alături de telefoane, tablete și alte tipuri de electronice. Anul trecut în septembrie, Huawei a lansat pentru prima dată ceasul inteligent Watch GT 4 pe piața globală, oferit în modele de 41 și 46 mm. De atunci Huawei a lansat periodic câteva variante unice și ediții speciale ale acestui smartwatch, cum ar fi Huawei Watch GT 4 Spring Edition și Watch GT 4 Gold Milanese.

Acum, potrivit GizmoChina, care citează tipsterul @MysteryLupin, compania chineză se pregătește să lanseze o altă variantă a ceasului Watch GT 4 în Europa. Deși tipsterul nu a menționat numele exact al acestei ediții, din imaginile distribuite reiese clar că aceasta se va baza pe modelul existent Huawei Watch GT4 de 41 mm.

Acest model este un smartwatch premium, care poate concura de la egal la egal cu ceasurile la prețuri similare de la Samsung (Galaxy Watch 6). Acest ceas inteligent Huawei, la fel ca anterioarele dispozitive portabile lansate de companie, are o durată de viață semnificativ mai lungă a bateriei decât concurenții. Dar, ca de obicei, Huawei Watch GT4 are unele limitări software care îl împiedică să fie la fel de funcțional ca Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic sau Galaxy Watch 5 Pro.

Ceasul inteligent Watch GT 4 va avea un corp de culoare argintie, asociat cu un set de curele de culoare verde menta. Aceasta va fi prima dată când compania Huawei va lansa un corp de culoare argintie pentru modelul de 41 mm al ceasului Watch GT 4.

Ne așteptăm ca specificațiile să rămână aceleași, ceea ce înseamnă că va avea probabil un afișaj AMOLED de 1,32 inch cu rezoluție de 466 × 466 pixeli și densitate de pixeli de 352 PPI. Cu Always on Display (AOD) activat, acest model oferă o durată de viață a bateriei de aproximativ 2 zile. Totuși, cu AOD dezactivat, puteți merge până la 7 zile de viață a bateriei cu o singură încărcare, un lucru excelent pentru un ceas inteligent în aceste zile.

Ceasul Huawei oferă GNSS (Global Navigation Satellite System – sistem global de navigație prin satelit) dual-band pentru urmărirea precisă a locației și acceptă peste 100 de moduri sportive, inclusiv altele noi, cum ar fi Padel. În departamentul de sănătate și fitness, acesta include funcții precum Stay Fit, Activity Rings 2.0, urmărirea avansată a somnului cu TruSeen 5.5+ și TruSleep 3.0 și Menstrual Cycle Management 3.0.

Nu lipsesc de la bord senzori cum ar fi un barometru, accelerometru, magnetometru, ritm cardiac, puls oximetru, GPS multi-bandă care controlează GPS, Galileo, GLONNAS, QZSS și Beidou.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți