duminică, 21 iulie, 2024

Căștile wireless Huawei FreeBuds 4i un rival pentru AirPods Pro și Galaxy Buds Pro

Distribuie articolul

Huawei este mai bine cunoscut pentru smartphone-urile sale, dar compania chineză de tehnologie își face repede un nume și în lumea căștilor wireless. Compania oferă deseori alternative mai ieftine la cele mai bune căști de pe piață, chiar dacă se simte de multe ori designul Apple.

Acum compania din China a anunțat cele mai recente căști wireless TWS (True Wireless Stereo), Huawei FreeBuds 4i. Aceste căști intra-auriculare vin cu anularea activă a zgomotului (ANC) și s-ar putea dovedi un rival mai ieftin pentru Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds Pro și Sony WF-1000XM3.

Lansat deja în China, setul wireless Huawei FreeBuds 4i va putea fi cumpărat și în Europa începând cu 26 martie, conform TechRadar. Din păcate, este puțin probabil ca setul Huawei să ajungă și în Statele Unite, deoarece compania chineză are interzis să facă afaceri cu firmele americane din 2019.

Specificații impresionante pe Huawei FreeBuds 4i. Cum am scris mai sus se simte aroma de Apple AirPods, setul Huawei arată foarte asemănător cu Apple AirPods Pro, cu tije proeminente și vârfuri în urechi din silicon, deși au finisaje diferite în culori negre, albe și roșii.

La fel ca predecesorii lor, Huawei FreeBuds Pro, FreeBuds 4i vin cu anularea activă a zgomotului și un „Mod de conștientizare”, care permite sunetului mediului înconjurător să treacă prin muguri atunci când țineți apăsat partea sensibilă la atingere. Durata de viață a bateriei este de șapte ore și jumătate de la căștile în sine, ajungând la 10 ore cu ANC oprit. Este aproape de ce pot Apple AirPods Pro și Samsung Galaxy Buds Pro.

Carcasa de încărcare este mai puțin impresionantă, mărind durata de viață maximă a bateriei la 22 de ore – ceea ce înseamnă că poate oferi doar 14,5 ore de redare în cel mai bun caz. Aici este sub Apple AirPods Pro și Samsung Galaxy Buds Pro. Este mult mai mică decât au majoritatea căștilor fără fir de pe piață, deși ezităm să fim prea critici cu aceste căști la acest preț scăzut.

În interiorul căștilor se află drivere dinamice de 10mm, despre care Huawei spune că va profita de o performanță de bas „puternică”, cu sunetul general reglat pentru a se potrivi cu frecvența muzicii pop. Calitatea sunetului depinde foarte mult de faptul dacă anularea zgomotului a fost activată sau dezactivată.

Cele mai recente căști wireless Huawei vor reprezenta o valoare excepțională pentru banii cheltuiți pe ele. Având în vedere că sunt foarte puține căști wireless care oferă și anularea activă a zgomotului, Huawei FreeBuds 4i ar putea deveni cele mai bune AirPod-uri ieftine pe piață astăzi.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți