HP a anunțat anunță noi computere desktop profesionale și computere all-in-one

Sursă imagine: HP

Tech

Scris de T.F.

HP a lansat câteva PC-uri desktop și all-in-one, destinate utilizatorilor profesioniști, cu procesoare Intel de generația a 12-a și alte specificații îmbunătățite. Compania a anunțat, de asemenea, un nou computer special conceput pentru videoconferințe. Vom detalia puțin noile dispozitive lansate de Hewlett-Packard.

Conform XDA-Developers, PC-ul HP Presence AiO Conferencing cu Zoom Rooms, așa cum îl numește HP, este alimentat de procesoarele Intel Alder Lake din a 12-a generație, în special modelele de 65W, plus 16GB de RAM DDR4 și un SSD de 256GB. PC-ul vine în două variante: una cu un ecran Full HD de 24 de inch (60,96 centimetri) și una cu un panou Quad HD de 27 de inch (68,58 centimetri). Ambele modele vin cu o cameră de 5MP, așa cum am văzut recent la multe dintre PC-urile HP. Camera este îmbunătățită de HP Presence, astfel încât acceptă încadrarea automată, iar microfoanele încorporate oferă nivelare dinamică a vocii, astfel încât să fiți întotdeauna auzit clar. Aveți, de asemenea, opțiunea de a face upgrade la o cameră de 16MP cu o calitate și mai bună, mai ales în condiții extreme de iluminare. Camerele pot fi rotite dacă este necesar.

În ceea ce privește software-ul, computerul este alimentat de o ediție IoT de Windows și rulează software-ul Zoom Rooms, așa cum sugerează și numele. Este menit să fie folosit în spații de întâlniri dedicate, așa că nu este un computer de zi cu zi.

Seria HP EliteOne 800 G9 AiO rulează Windows 11 obișnuit. Are procesoare similare, dar vine cu până la 64GB de RAM și 2TB de stocare. În acest model, obțineți și grafică dedicată opțională sub forma unui NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Această placă grafică este și pe modelul Samsung Galaxy Book Odyssey. De asemenea, vine în dimensiuni de 24 de inch (EliteOne 840) și de 27 de inch (EliteOne 870). Caracteristicile și opțiunile camerei sunt, de asemenea, aceleași, deci este un computer grozav pentru întâlniri. Ambele modele vor fi la vânzare din luna mai, dar HP nu a anunțat încă un preț.

Trecând de la all-in-one la computerele desktop obișnuite, HP a introdus și seria Elite 800 G9 Desktop, inclusiv Elite Tower 800 G9, Elite 800 SFF G9 și Elite Mini 800 G9. Acestea sunt în esență versiuni de dimensiuni diferite ale aceluiași PC, având procesoare Intel de generația a 12-a și grafică opțională NVIDIA RTX. De asemenea, vin cu până la 64GB de memorie RAM și până la 4TB de stocare. Elite Mini 800 G9 este cel mai mic din grup, în timp ce modelul SFF (factor de formă mic) este mai mult un turn compact, iar Elite Tower 800 este doar un computer desktop standard. Ultimul model va fi lansat primul, la sfârșitul lunii februarie, în timp ce modelele SFF și Mini vor sosi la sfârșitul lunii martie. Cu toate acestea, prețul nu a fost anunțat pentru niciunul dintre aceste modele.

În mod similar, HP a anunțat seria Elite 600, care este alimentată tot de procesoare Intel de generația a 12-a, dar nu are grafică dedicată. Mai are și până la 64GB de RAM și 4TB de stocare. De asemenea, vine în aceiași trei factori de formă ca seria Elite 800. Seria HP Elite 600 se lansează la sfârșitul lunii martie pentru un preț nedezvăluit.

Pe lângă computerele de afaceri, există seria HP Pro 400 G9. Această gamă include computerul all-in-one ProOne 440 G9, un computer desktop de 24 de inch cu un afișaj Full HD și o cameră încorporată de 5MP cu HP Presence. Este alimentat de procesoare Intel de generația a 12-a, are 64GB de memorie RAM și până la 2TB de stocare. În plus grafica AMD Radeon RX 6300M este​​opțională. Restul seriei HP Pro 400 G9 include factori de formă turn, SFF și Mini și este, de asemenea, alimentat de procesoarele Intel de generația a 12. Aceste PC-uri vor fi disponibile începând cu luna mai.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.