vineri, 19 iulie, 2024

Brățara de fitness Honor Band 6 va ajunge și pe piețele internaționale

Distribuie articolul

La o distanță de aproape cinci luni de la debutul său pe piața chineză, brățara de fitness Honor Band 6 va debuta în sfârșit și pe piețele internaționale. A fost lansată în noiembrie 2020 în China. În sprijinul acestei afirmații vine un teaser publicat recent pe contul oficial al companiei care s-a separat de Huawei din noiembrie anul trecut.

Ceva MARE vine” spune Honor, care arată și designul designul brățării sale de fitness, aproape un ceas inteligent având în vedere dimensiunea sa. Acesta are un display tactil AMOLED cu diagonala de 1,47 inch (3,73 cm) cu sticlă curbată 2.5D pe margini și o rezoluție de 194 x 368 pixeli. Honor Band 6 este succesorul direct al tracker-ului de fitness Honor Band 5 care a fost lansat în 2019.

Honor Band 6 are, de asemenea, un buton fizic lateral, un senzor capabil să monitorizeze nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum și un monitor de ritm cardiac pentru detectarea bătăilor inimii și a inevitabilului accelerometru și giroscop.

Conform site-ului italian HDBlog, conectivitatea Bluetooth este în versiunea 5.0, din păcate nu există GPS, dar puteți alege o versiune cu sau fără NFC. Dimensiunile ceasului de fitness sunt de 43 x 25,4 x 11,45 mm, cântărește 18 grame și are o baterie de 180mAh pentru o autonomie de 14 zile. De asemenea, acceptă încărcarea rapidă, iar compania spune că o încărcare de 10 minute este suficientă pentru a dura până la 3 zile.

Samsung Galaxy Fit 2 lansat anul trecut cântărește cu trei grame mai mult, are 21 grame. Brățara de fitness Galaxy Fit 2 are o baterie de 159mAh cu peste 15 zile de viață a bateriei ca standard și poate dura până la 21 de zile în modul de economisire a energiei.

Printre alte caracteristici, Honor Band 6 are capacitatea de a monitoriza 10 tipuri de sport și de somn. Honor Band 6 este rezistentă la apă până la 5 ATM – rezistă la scufundare în apă de până la 50 de metri. Este ideală pentru utilizarea tracker-ului în timpul înotului și activităților subacvatice. Brățara Honor va avea curele din silicon disponibile în trei culori: Meteorite Black, Seagull Gray (gri deschis) și Coral Powder (roz deschis). Prețul de vânzare în China este de aproximativ 35 de dolari. Prețul pe celelalte piețe este de 50 de euro și va ajunge mai întâi la Ali Express cu opțiuni de expediere la nivel mondial din 28 martie

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți