Google Pixel 7 și Google Pixel 7 Pro vor fi lansate pe 6 octombrie

Sursă imagine: via gsmarena.com/

Tech

Scris de T.F.

Google va lansa smartphone-urile Pixel 7 și Pixel 7 Pro la un eveniment special pe 6 octombrie. În timp ce ne apropiem tot mai mult de acea dată, tot mai multe informații despre aceste două telefoane sunt fie scăpate publicului direct de companie, fie divulgate din diverse surse apropiate Google.

Acum, prima redare postată de Google care arată partea frontală a Pixel 7 Pro a apărut pe Facebook și este deja disponibilă pe Internet. Se pare că razele ecranului au fost mult reduse în comparație cu Pixel 6 Pro. Pe 6 octombrie vom vedea pe lângă Google Pixel 7 și Google Pixel 7 Pro, un Pixel Watch și câteva dispozitive Nest noi. Potrivit GSMArena, Google Pixel 7 și Pixel 7 Pro vor costa la fel de mult ca predecesorii lor.

Primele imagini ale seriei Google Pixel 7 confirmă că designul este în mare măsură similar cu seria Google Pixel 6, dar există câteva modificări importante pe fiecare telefon. Banda de cameră asemănătoare vizorului rămâne pe Google Pixel 7, dar camerele sale se transformă într-o decupare cu pastile și puncte. Bara din sticlă a camerei din spate a lui Pixel s-a schimbat în metal, care anterior era din sticlă pe seria Google Pixel 6. Pe Pixel 7 sunt două camere într-un format tip pastilă, în timp ce Pixel 7 Pro are pastila plus o cameră lângă ea. Ambele modelevor avea o cameră principală de 50 MP și una de 12MP. Frontal vor avea o cameră de 11MP.

Google a anunțat că noile Pixel 7 și Pixel 7 Pro vor include cipul Tensor de „generația următoare”. S-a confirmat că noul cip se numește „Google Tensor G2” și este continuarea primului cipset intern al companiei care a debutat pe seria Pixel 6 anul trecut. Procesorul Google Tensor este fabricat de Samsung.

Nu se cunosc încă foarte multe lucruri despre cele două viitoare telefoane Google. Mai știm că Pixel 7 Pro avea 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare, în timp ce Pixel 7 avea 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare. Nu avem cifre exacte pentru dimensiunile afișajului, dar se pare că ecranul lui Pixel 7 este între 6,2 și 6,4 inch, iar ecranul lui Pixel 7 Pro este fie de 6,7, fie 6,8 inch.

Referitor la preț, Pixel 7 va costa la fel de mult ca Pixel 6 când a fost lansat, iar Pixel 7 Pro se va egala cu prețul Pixel 6 Pro. Asta înseamnă că modelul mai mic va costa în jur de 600 de dolari, în timp ce cel mai mare se va vinde cu amănuntul la 900 de dolari, la fel ca anul trecut. Desigur, aceste prețuri sunt pentru piața din SUA. Anul acesta, Apple și-a păstrat intacte prețurile iPhone-ului în SUA, dar le-a mărit peste tot în alte țări, așa că Google ar putea să facă același lucru.

Google Pixel 7 va fi oferit în culorile snow (zăpadă), obsidian și lemongrass, în timp ce Pixel 7 Pro va veni în obsidian, hazel și snow. „Zăpada” pare să fie modul Google de a spune „alb”, în timp ce „obsidian” este un substitut pentru „negru”.

Precomenzile vor începe în ziua evenimentului, 6 octombrie, iar data de vânzare este 18 octombrie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.