Seria Google Pixel 6 va fi lansată în toamnă, nu ajunge în România

Seria Google Pixel 6 va fi lansată în toamnă, nu ajunge în România

Sursă imagine: Google

Tech

Scris de T.F.

Recent, pe 2 august, compania Google a anunțat în liniște seria Google Pixel 6, ambele modele vor fi la vânzare din toamnă în doar câteva țări din lume. Cele mai recente oferte ale companiei americane includ un model mai mic Google Pixel 6 și o variantă mai mare „Pro”. Diferența între cele două modele este făcută de ecran și camerele foto.

În timp ce detaliile despre capacitatea bateriei rămân necunoscute, este posibil ca modelul Google Pixel Pro să conțină o baterie mai mare. Google va confirma specificațiile complete, prețurile și detaliile de disponibilitate la sfârșitul acestui an în toamnă. Potrivit MySmartPrice, noile telefoane Google din seria Pixel 6 vor fi lansate oficial în doar opt țări. Din păcate, România nu face parte dintre ele.

Noile telefoane Google Pixel 6 vor fi puse în vânzare mai târziu în acest an, dar numai pe anumite piețe. Acestea includ SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Franța, Germania, Japonia și Taiwan.

Google încă nu a anunțat oficial această listă, astfel că este posibil ca până la lansarea efectivă pe piață aceasta să se mărească. Este posibil să putem obține mai multe detalii despre specificații, prețuri și lansare la evenimentul de toamnă. Gigantul motorului de căutare a renunțat la lansarea seriilor sale emblematice Pixel 4 și Pixel 5 în unele țări, deci nu ar fi o surpriză dacă și seria Pixel 6 va fi limitată numai la anumite piețe. Chiar dacă este o companie americană, modelele Google Pixel nu au foarte mare trecere în SUA. Noua serie va concura cu modelele mai mici Apple iPhone 12 / 12 Pro și Samsung Galaxy S21+.

Stim și câteva caracteristici și specificații ale noilor smartphone-uri Google Pixel 6. Telefoanele rulează pe cel mai recent Android 12 și vin cu un cip personalizat numit Google Tensor. În prezent, detaliile despre acest cip sunt un mister total. Cu toate acestea, Google a dezvăluit că punctul culminant al acestui cip îl reprezintă cele mai puternice caracteristici AI și Machine Learning (ML) despre care se pretinde că oferă „o experiență transformată pentru cameră, recunoaștere vocală și multe alte funcții pentru Pixel 6”.

Modelul mai mic, Google Pixel 6 are două camere foto la spate, în timp ce versiunea Pro are un modul cu trei camere. Detaliile despre rezoluția camerelor sunt necunoscute în acest moment. Cu toate acestea, Google a confirmat că versiunea Pro are o cameră cu teleobiectiv 4x și împărtășește aceeași cameră principală și ultra-wide găsită pe modelul mai mic Pixel 6.

Modelul Google Pixel 6 are un ecran AMOLED Full HD de 6,4 inch (16,26 centimetri) cu rata de actualizare de 90Hz. Vedeta seriei, Google Pixel 6 Pro are un ecran cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm), un ecran curbat AMOLED QHD+ cu o gaură în partea centrală sus pentru camera selfie. Dispozitivele au, de asemenea, un scaner de amprente pe ecran. Alte detalii vor fi anunțate la evenimentul de lansare din toamnă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.