Garmin a lansat seria Venu 2, noi ceasuri inteligente cu funcții avansate

Garmin a lansat seria Venu 2, noi ceasuri inteligente cu funcții avansate

Sursă imagine: Garmin

Tech

Scris de T.F.O.

Zilele trecute, Garmin a dezvăluit oficial seria de ceasuri inteligente Venu 2, care sunt disponibile acum la un preț cu amănuntul la 399,99 USD. Există două versiuni – Garmin Venu 2 (curea de 22 mm) și Venu 2S (curea de 18 mm) – ambele oferind aceleași caracteristici, inclusiv o nouă caracteristică de fitness și urmărirea scorului de somn. Cele două portabile Garmin ajung la mai mult de un an după lansarea originală a Venu în 2019.

Garmin Venu 2 măsoară 45 mm în diametru și are un display de 1,3 inch (3,30 centimetri). Garmin Venu 2S are diametrul de 40 mm cu un display de 1,1 inch (2,79 cm). Conform XDA-Developers, cele două modele Garmin au o rezoluție de 416 x 416 pixeli, respectiv 360 x 360 pixeli și un mod opțional Always On.

Ecranele sunt protejate de Gorilla Glass 3, rama din jurul sticlei este din oțel inoxidabil, iar corpul ceasului este din polimer întărit cu fibre. La fel ca înainte, ceasurile Venu au o rezistență la apă de 5ATM (înotul în piscină este acceptat).

Seria Venu 2 are o ramă din oțel inoxidabil și o curea de silicon cu eliberare rapidă, care este standard în întreaga industrie. Dispozitivele portabile au, de asemenea, un afișaj AMOLED care oferă un mod Always on Display și sunt protejate de Corning Gorilla Glass 3. Garmin susține că Venu 2 oferă până la 8 ore de viață a bateriei în modul GPS în timp ce ascultați muzică. Garmin Venu 2S promite până la 7 ore de viață a bateriei în modul GPS în timp ce ascultați muzică. Ambele acceptă o funcție de încărcare rapidă, care va oferi utilizatorilor o oră de redare GPS și muzică după 10 minute de încărcare. Ca preț modelul Vernu 2 este apropiat de Samsung Galaxy Watch 3, și va fi un rival al acestuia.

În afară de designul seriei Venu 2, ceasurile inteligente includ o serie de funcții de sănătate și fitness, pe care Garmin le enumeră cu ușurință pentru a analiza cu ușurință:

Seria Venu 2 are urmărire avansată a somnului care analizează etapele de somn profund și REM, precum și mișcarea, pulsul și respirația. Garmin a spus că aceste informații vor oferi utilizatorilor un scor de somn oferit de Firstbeat Analytics. Aceste detalii sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor informații, astfel încât aceștia să poată lua măsuri acționabile pentru a-și îmbunătăți calitatea somnului.

Seria Garmin Venu 2 oferă, de asemenea, monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei, inclusiv ritmul cardiac, vârsta de fitness, hidratare și urmărirea ciclului menstrual. Există, de asemenea, o funcție de monitorizare a energiei corpului, care va arăta cât de „încărcat” este corpul unui utilizator. Garmin susține că această măsurare este utilă la programarea antrenamentelor, timpilor de odihnă și somn.

În cele din urmă, noile ceasuri inteligente Garmin pot descărca și stoca până la 650 de melodii de la servicii precum Spotify, Amazon Music și Deezer, Garmin Pay și notificări smartphone pentru lucruri precum mesaje text, memento-uri de calendar și apeluri primite.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.