joi, 30 mai, 2024

Galșa și Chișineu-Criș rămân fără curent electric marți

Share

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări în  Galșa și Chișineu-Criș pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

”E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.” , anunță reprezentanții E-Distribuție.

Astfel, marți (25 august), locuitorii din Galșa vor rămâne fără curent electric între orele 09:00-17:00

Și tot marți (25 august), locuitorii din Chișineu-Criș (parțial) rămân fără curent electric între orele 09:00-14:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți