Galșa și Chișineu-Criș rămân fără curent electric marți

Știri Arad

Scris de Amalia Fuliaș

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări în  Galșa și Chișineu-Criș pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

”E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.” , anunță reprezentanții E-Distribuție.

Astfel, marți (25 august), locuitorii din Galșa vor rămâne fără curent electric între orele 09:00-17:00

Și tot marți (25 august), locuitorii din Chișineu-Criș (parțial) rămân fără curent electric între orele 09:00-14:00

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.